'Historia absurda de Cataluña', a la venda el 20 de febrer [CAT]

Us vam prometre noticies i novetats, i aquí les teniu! Després d’anunciar la nostra participació com a col·laboradors al programa d’Onda Cero, Por fin no es lunes,  per fi podem anunciar la segona gran noticia de l’any: Publicarem Historia absurda de Cataluña!


A partir de dimarts 20 de febrer, ja tindreu el llibre disponible a la vostra llibreria més propera o a grans supermercats de tota Espanya, tot i que ja hi ha algunes llibreries i webs que permeten comprar-lo de forma anticipada per que el pugueu rebre el mateix dia de la seva publicació.

A més a més, podeu anar a la presentació el 28 al Museo de la Universidad de Murcia (Calle Cartagena, 74) a les 19.00.Mots vau sugerir el tema:No va ser idea nostra, sinó vostre: molts lectors i seguidors ens vau demanar un segon llibre.

Hem escoltat les vostres plegaries i hem donat a llum aquesta Historia absurda de Cataluña. Guía tragicómica para saber cómo empezó todo. No es tracta d’una història de Catalunya típica, més aviat d’un repàs d’alguns moments històrics que han donat forma al procés, des de Guifré en Pilós a Carles Puigdemont. I, per suposat, un altre cop il·lustrat pel nostre estimat José David Morales (feu-vos un favor i mireu la seva pàgina: behance).

Es tracta d’un llibre que no li agradarà a ningú, excepte a algun malalt com Darío Adanti, que ens va dedicar aquestes paraules:

«Siempre me pregunté por qué si la sátira puede contar la actualidad a través de una mirada cómica, no había libros de historia contados, también, desde el humor. Después de todo, ¿qué mejor que la risa para entender algo tan complejo como la historia? Pero me equivoqué, sí que existen libros de historia contados desde el humor. De hecho, usted tiene ahora mismo uno de esos libros en sus manos».

Preventa: Amazon.

No hay comentarios

Con la tecnología de Blogger.